Anasayfa » Duyurular » Hürriyet Mah. Kenar Sk. 190 ada/5 no lu parseldeki metruk binanın yıkım kararı

Hürriyet Mah. Kenar Sk. 190 ada/5 no lu parseldeki metruk binanın yıkım kararı

Kasabamız Hürriyet Mahallesi Kenar Sokak 190 ada / 5 no lu parseldeki arsa Vize Tapu Müdürlüğü kayıtlarında 1988 yılında vefaat eden Hatice Yolcu adına kayıtlı olup, vefaatından bu tarihe kadar veraset ve intikal işlemleri yapılmamıştır.Anılan parselde hayati tehlike arz eden metruk yapı (bina) 30827 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7181 sayılı Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 12 nci maddesi ile 3194 sayılı İmar Kanununun 39 uncu maddesi hükümlerince ve Çakıllı Belediyesi Encümen kararı ile 21.08.2019 tarihinden itibaren 30 gün sonra yıkım işlemine tabi tutulacaktır.

İlanen Duyurulur.

Yıkım-Valilik Genelgesi

© 2016 | Bu Site Çakıllı Belediye Başkanlığına Aittir. Tüm Hakları Saklıdır. Kopyalanamaz.. Tfrweb.net